Betonarne, betonske črpalke in avtomešalci

Uporabljate po meri izdelano opremoModularna struktura strojev in naprav Liebherr nam omogoča, da vam dobavimo opremo, prilagojeno vašim potrebam. S po meri izdelano opremo boste poskrbeli za kakovostno in stroškovno učinkovito izdelavo, transport in recikliranje betona.

Poleg nakupa opreme Liebherr vam ponujamo tudi servis in dobavo rezervnih delov.preveri ponudbo

Betonarne LiebherrIzbirate lahko med manjšo horizontalno betonarno Liebherr Compactmix in večjo Liebherr Betomix. Za postavitev na omejenem prostoru vam priporočamo vertikalno betonarno Liebherr Betomat, za postavitev na začasnem gradbišču pa izberite mobilno betonarno Liebherr Mobilmix.


Več na strani proizvajalca

Betonske črpalke PutzmeisterPrevozne betonske črpalke Putzmeister omogočajo transport betona do različnih višin.
Putzmeister prevozne betonske črpalke z mešalcem se uporabljajo predvsem na manjših individualnih gradbiščih, saj omogočajo tako transport kot tudi vgradnjo betona. Putzmeister stacionarne betonske črpalke pa vam zagotavljajo visoko zmogljivost črpanja betona z nizkimi emisijami. Primerne so predvsem za transport betonov preko cevovodov in betonskih distribucijskih sistemov.


Več na strani proizvajalca

Reciklirne naprave za beton LiebherrReciklirne naprave Liebherr poskrbijo, da lahko ostanke betona in vode za čiščenje avtomešalcev, betonskih črpalk in sistema betonarne reciklirate na okolju prijazen način. Ponujamo vam reciklirni sistem Liebherr LRS in LRT ter dozirni sistem Pufer.


Več na strani proizvajalca

Mešalni sistemi LiebherrPonujamo vam inovativno paleto krožnih in dvoosnih mešalcev Liebherr, ki so primerni za vsako mešalno nalogo.


Več na strani proizvajalca

Avtomešalci LiebherrAvtomešalci Liebherr so izdelani po meri in jih prilagodimo zahtevam vaših projektov. Dobavljamo avtomešalce z različno nominalno velikostjo, obliko, barvo in dodatno opremo, prilagojeno vašim potrebam. Nadgradimo jih na različne tipe podvozij.


Več na strani proizvajalca

Potrebujete pomoč pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta?info@viba.si ali 041 624 060