Stroji za estrihe in omete

Povečajte učinkovitost na gradbiščuStroji za omete Putzmeister in stroji za estrihe Putzmeister in Brinkmann bodo poskrbeli za transport betona, estriha in malte na želeno mesto in tako zagotovili učinkovitost na gradbišču, ne glede na njegovo velikost.

Poleg nakupa strojev Putzmeister in Brinkmann vam ponujamo tudi servis in dobavo rezervnih delov. Kontaktirajte nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali do optimalne izbire.preveri ponudbo

Stroji za estrihe in omete PutzmeisterNaj stroji za estrihe in omete Putzmeister poskrbijo za kvalitetno mešanje in transport betonov ter mešanje, transport in brizganje malt.

Stroja za mešanje in transport estrih betonov Putzmeister Mixokret 740 in Putzmeister Mixokret 760 sta preprosta za uporabo. Za kvalitetno in hitro delo na gradbiščih uporabite stroje za mešanje, transport in brizganje malt. Pri nas so vam na voljo polžne črpalke Putzmeister SP 11, Putzmeister S 5, Putzmeister MP 20, Putzmeister MP 25 in Sprayboy.


Več na strani proizvajalca

Stroji za estrihe in omete BrinkmannStroji za estrihe in omete Brinkmann so popolnoma prilagojeni sodobnim razmeram na gradbiščih.
Stroj za mešanje estriha EstrichBoy 450 je eden od najbolj priljubljenih strojev v Evropi. Na voljo so vam tudi črpalke za tekoči estrih Estrich Boy FHS in Estrich Boy FE.


Več na strani proizvajalca
7

Potrebujete pomoč pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta?info@viba.si ali 041 624 060