Fasadni in prevozni odri

Varno se povzpnite do vrhaZ odri Layher bo vaše delo potekalo varno, vaši delavci pa se bodo lahko osredotočili na to, kar počnejo najbolje. Ob nakupu ali najemu Layher odrov ponujamo izris načrta, prevoz na gradbišče, montažo, po zaključku del pa tudi demontažo in odvoz odra.

Pokličite nas in skupaj bomo našli optimalno rešitev za vaš projekt.preveri ponudbo

Fasadni oder Layher BlitzLayherjev fasadni oder predstavlja idealno rešitev za vsako fasado, saj je lahek, enostaven za postavitev, vzdržljiv in izjemno varen.
Fasadni oder iz le 6 osnovnih elementov sestavimo in postavimo z neverjetno hitrostjo, s številnimi dodatnimi komponentami pa lahko oder prilagodimo najzahtevnejši gradbeni geometriji. Izbirate lahko med jeklenim in aluminijastim odrom.


Več na strani proizvajalca

Premični oder LayherZ aluminijastimi premičnimi odri Layher montažna dela na različnih višinah ne predstavljajo težav.

Aluminijasti premični odri so lahki, enostavno in hitro postavljivi, zlahka jih premikate po prostoru in tako prihranite čas in denar. Premični odri so na voljo v različnih delovnih površinah in različnih višinah.


Več na strani proizvajalca

Večsmerni Allround oder LayherLayherjev Allround večsmerni oder je rešitev za zahtevna industrijska, sanacijska in rekonstrukcijska dela. Uporabite ga za postavitev fasadnih, prostorskih, zaščitnih ali visečih odrov in za postavitev podporne konstrukcije.

Layher Allround oder sestavljamo z izjemno natančno konstruiranimi komponentami, ki jih namesto s klasičnimi spojkami, spajamo z rozetami in klini. To občutno zmanjša čas montaže in demontaže odra.


Več na strani proizvajalca

Oder za prireditvePri postavljanju odrov za športne in kulturne prireditve uporabite Layherjev modularni Allround oder. Fleksibilnost modularnega Layher Allround odra omogoča hitro postavitev prireditvenih odrov, tribun, snemalnih stolpov in konstrukcij za osvetlitev ter ozvočenje.


Več na strani proizvajalca

Potrebujete pomoč pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta?info@viba.si ali 041 624 060