Opažni sistemi in podporniki

Poskrbite za odličen videz betonaZ opažnim sistemom Meva in s strokovno pomočjo naše tehnične ekipe, boste želeni videz betona dosegli hitro in stroškovno učinkovito. Ob nakupu ali najemu opažev in podpornikov, vam nudimo tudi izris opažnega načrta.

Pokličite nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš projekt.preveri ponudbo

Stenski opaž Meva StarTecS stenskim opažem Meva StarTec boste povečali produktivnost na gradbišču in znižali stroške. Za betoniranje sten različnih debelin in višin je idealen močan jekleni večnamenski stenski opaž StarTec, ki je v gradbeništvu zanesljiva izbira že več kot 30 let. Sestavljen je iz panelov različnih velikosti, kombiniramo pa ga lahko tudi z lažjimi in manjšimi aluminijastimi elementi Meva AluStar.

 


Več na strani proizvajalca

Okrogli stenski opaž Meva RadiusMeva Radius je sodobna sistemska rešitev za vse okrogle stene s premerom najmanj 250 cm – od okroglih sten v stanovanjskih objektih, do sten rezervoarjev in različnih silosov.


Več na strani proizvajalca

Stropni opaž MevaFlexMevaFlex opaž plošče so hitro postavljive, omogočajo ponovno uporabo in s tem zmanjšajo vaše stroške. Nudimo vam lesene MevaFlex nosilce H20 različnih dolžin, ki jih kombiniramo z viličastimi glavami in podporniki.


Več na strani proizvajalca

Podporniki in podporni stolpi Meva MEPPodporniki za opaž plošče MevaFlex so vam na voljo od višine 1,52 m do 5,50 m. Varnost in kakovost zagotavljajo z različno nosilnostjo – od 20 do 40 kN po DIN EN 1065 D in E.
Podporne stolpe Meva MEP lahko uporabljate za podporo plošč, prehodov, tunelov ali montažnih elementov do višine več kot 21 m. Odlikuje jih malo sestavnih delov in hiter, enostaven, stabilen ter varen modularni sistem.


Več na strani proizvajalca

Potrebujete pomoč pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta?info@viba.si ali 041 624 060